lunes, 9 de noviembre de 2015

Digital Storytelling


En la sessió anterior d'Habilitats Comunicatives vam estar treballant què és el Digital Storytelling (narracions digitals), i tracta d'explicar una breu historia de 2 o 3 minuts a través d’una plataforma digital.

Per començar, havíem de buscar un vídeo d’exemple de Digital Storytelling i nosaltres hem seleccionat un vídeo de la marca BIC que explica l’historia d’un noi molt breument. Hem escollit aquest vídeo perquè combina imatges, sons i també missatges escrits, que és l’essencial perquè sigui un Storytelling correcte i també perquè ens ha cridat l’atenció la seva forma de com expressar-ho.



La nostra feina ha sigut crear un Digital Storytelling a partir de la nostra imaginació i que estigués relacionat amb l’educació. A partir d’una sèrie de recursos, hem creat un esbós, on hem posat el que utilitzaríem a cada vinyeta com sons, textos o qualsevol imatge.

Primer de tot, en un full en blanc, hem dibuixat l’historia en sis vinyetes amb una breu explicació del que passaria a cadascuna.



Seguidament, hem escollit un programa que s’anomena www.goanimate.com, per tal de crear un vídeo animat de l’historia que ens hem inventat. Aquesta tracta sobre la marginació i discriminació racial cap a un nen nouvingut a l’escola. Amb l’ajut de la professora que els dóna una lliçó del què és l’empatia i la importància d’aquesta, els nens es donen compte del patiment que causaven a en Miquel i, finalment es ressol aquesta situació.






HC Storytelling blog by Arbres fruiters on GoAnimate

No hay comentarios:

Publicar un comentario