jueves, 17 de septiembre de 2015

ARBRES FRUITERS

ARBRES FRUITERS parla dels fruits i d'allò que s'extreu després d'haver cultivat les llavors, és a dir, també d'allò que creix després de l'educació. Parlem d'arbres perquè és una metàfora del creixement personal i ho fem sobre els seus fruits perquè ens recorden allò que acabem assolint si ens anem nodrint, si anem aprenent i desenvolupant-nos a partir tant de les victòries com dels fracassos.

Per tant, ARBRES FRUITERS  parla dels alumnes, però també dels educadors, perquè nosaltres, actualment, som estudiants, però comencem la nostra carrera, el nostre viatge particular, de nou cap a l'Escola, el nostre camí cap a la nostra futura carrera professional. I n'esperem un resultat, però ho fem sabent que volem assolir un objectiu  i que això comporta molt esforç, també paciència, sacrifici i, sobretot, molta passió. 

Així doncs, aquest blog és un pas més cap al nostre futur i l'utilitzarem per a parlar d'allò que aprenem, d'aquelles eines que ara se'ns ofereixen i que, més tard o més aviat, podrem utilitzar per a realitzar la nostra tasca com a docents. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario